PKA bygger 91 lejligheder med havudsigt i Københavns Nordhavn

PKA har købt en grund på Sandkaj i Århusgade-kvarteret i Københavns Nordhavn. Sælger er By & Havn.

På grunden, der ligger i første række til havnebassinet, skal der opføres 91 lejligheder med havudsigt.

PKA forventer byggestart allerede i efteråret 2013 og indflytning for de kommende beboere i foråret 2015. Huset bliver ca. 9.500 kvm. og omfatter en karrébebyggelse med tagterrasser i op til 5 etagers højde samt en butik på 95 kvm. placeret i bunden af byggeriet.

Det er Corpus Development, som er totalentreprenør, og Ernst + Kindt-Larsen har tegnet byggeriet.

– Nordhavn er et fantastisk spændende område i København, som er inde i en rivende udvikling, der vil give en hel ny dimension til byen. Promenade, gadeliv, havnebad, erhverv og bolig og flot arkitektur. I PKA er vi glade for muligheden for at være med til at sætte vores præg på denne udvikling samtidig med, at vi skaber et godt afkast til vores medlemmer, siger PKA’s ejendomschef Nikolaj Stampe.

Estate Media afholder den 5.-6. september Ejendomsdagene, der giver det bedste indblik i det professionelle ejendomsmarked i Danmark.

Kun 6 pladser tilbage – sælges efter først til mølle!

Læs mere om Ejendomsdagene samt tilmelding her

Billede: Sandkaj bliver i nær fremtid en af Indre Nordhavns vigtigste havnepromenader. Om få år vil beboere, medarbejdere og besøgende i Århusgadekvarteret kunne opleve eftermiddagssolen langs den nye havnepromenade med udsigt til blandt andet FN Byen på den anden side af havnebassinet. Foto: Havn & By.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder