Det er bygningen i baggrunden, som blandt andet huser Carlton Café på Halmtorvet på Vesterbro, som Plan1 Cobblestone Architects skal drifte og vedligeholde for Københavns Kommune. Fra venstre er det Jannick Markner, Kasper Rasmussen, Jesper-Max Larsen og Mikael Ferslev - alle fra Plan1 Cobblestone Architects. Foto: Lasse Gammeljord

Plan1 Cobblestone Architects lander aftale med Københavns Kommune om 19 ejendomme

Plan1 Cobblestone Architects, der er en del af Cobblestone-koncernen, har netop indgået en treårig rammeaftale med Københavns Kommune om at håndtere drift og vedligeholdelse af 19 ejendomme, hvoraf hovedparten ligger på Vesterbro og i indre København.

– Københavns Kommune har ønsket et enkelt og effektivt setup. Vores innovative, digitale platform kan sikre kvalitet og en bedre udnyttelse af kommunens ressourcer. Softwaren giver overblik og mere transparens på tværs af kommunens ejendomsportefølje. Dermed kan Københavns Kommune løbende se, hvor der er størst behov for renovering og bruge sine begrænsede skattekroner her, siger adm. direktør Jesper-Max Larsen, Plan1.

Arkitektfirmaet arbejder generelt blandt andet med renoveringer, transformation af bygninger, restaurering og bæredygtighed.

Det er ikke første gang, at Cobblestone-koncernen lander en driftsaftale med en stor kunde.

Sidste år sendte finanskoncernen Pensam administrationen og drift af 28 ejendomme med i alt 1.765 boliglejemål på tilsammen 280.000 kvm til Cobblestone.

Cobblestone Property Managment er Danmarks tredjestørste ejendomsforvalter.

Læs også To nye partnere i Plan1 Cobblestone Architects som led i generationsskifte

Læs også Tidligere Gaihede- og Bech-Bruun-profil ny adm. direktør i Plan1 Cobblestone Architects

Læs flere nyheder om arkitektfirmaer her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder