Bliver der brug for nye kontorer i København i de kommende år? Hør svaret mandag

På mandag samler Estate Media en lang række af de trends og tendenser, der præger udviklingen på kontormarkedet netop nu. Der er nemlig mange udfordringer i en tid med høj ledighed og store omstruktureringer med fokus på effektivitet, produktivitet og intelligent omkostningsstyring.

Konferencen indledes af Ingvar Sejr Hansen fra Københavns Kommune, der giver det overordnede perspektiv for det fremadrettede behov i relation til erhvervsudviklingen. Han efterfølges af partner Mikkel Andersen, Nybolig og adm. direktør Gitte Andersen, der vil præsentere helt unikke tal indsamlet blandt en række af Danmarks virksomheder, der viser, hvordan behovet bliver fremadrettet.

Efterfølgende sætter konferencen fokus på en række af de trends, der er helt nødvendige at forstå for investorer, ejendomsbesiddere og andre i kontormarkedet. Det drejer sig om den nye tendens på det danske marked i retning mod, at flere lejere ikke selv finder deres kommende domicil men benytter sig af lejerådgivere. Hvad råder de til og hvordan bliver man en del af deres portefølje? Hør partner Majbritt Christensen fra det nystartede 2Move og Jan Lyng-Pedersen, Senior Director i CBRE.

Kontorhoteller er stigende populære og her har en række topprofiler fra branchen lovet at give deres bud på hvordan det marked udvikler sig. Det drejer sig om Hauke Haas, Adm. Direktør i Matchoffice, Kenneth Ohlendorff, Country Manager for Denmark fra Regus og endelig Christian Wad, der er Partner i det nyskabende SOHO Kontorhotel i den tidligere hvide kødby.

– Endelig ser jeg frem til at høre afslutningsdebatten. Her har vi en række skarpe profiler fra de største aktører i branchen. Det drejer sig om den netop udnævnte underdirektør i ATP Ejendomme Kirstine Sand, markedschef Elo Alsing, Skanska Øresund og Project Manager Casper Isager fra ISS, der netop har stået midt i processen med at træffe alle de valg, der skal til fra brugersiden i forhold til valg af domicil.

Tilmelding kan ske her
Billede: Underdirektør Kirstine Sand, ATP Ejendomme, er blandt talerne på konferencen den 3. juni, der fokuserer på hvilke og hvormange kontorer – og ikke mindst hvor, der bliver behov for i de kommende år.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder