CBRE ansætter 3 nye medarbejdere

CBRE har ansat 3 yngre medarbejdere som henholdsvis erhvervsmægler, portfolio manager og senior projektleder.

Thomas Gottlieb (32)er netop tiltrådt som erhvervsmægler i udlejningsafdelingen. Thomas er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler samt valuar og vil fremover håndtere det stigende antal udlejningsopgaver i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere. Han kommer fra en stilling hos DanBolig i Greve, hvor han har fungeret som daglig leder siden 2005. Thomas Gottlieb har været hos DanBolig siden 2002.

Rebekah Reuter (32) er ansat som Portfolio Manager. Rebekah har blandt andet ansvaret for Portfolio Management for Shell, herunder forhandlinger ved fornyelse og afslutning af lejekontrakter. Hun kommer fra en stilling som udlejningschef hos Danbolig Erhverv. Tidligere har Rebekah Reuter været ansat hos Kraer Erhvervsmæglere, Kuben Ejendomsadministration og LEA Ejendomspartner.

Endelig er Mikael Jahn (36) startet som senior projektleder i Global Corporate Services afdelingen. Han skal varetage Tenant Representation med fokus på strategisk rådgivning, genforhandlinger af lejekontrakter og genplaceringer. Mikael Jahn er advokat og har senest varetaget en lignende stilling hos Sadolin og Albæk. Han har tidligere arbejdet hos blandt andre Horten Advokatfirma og Advokaterne Arup & Hvidt.

Billede: Her ses de CBREs 3 nye medarbejdere. Fra venstre er det Thomas Gottlieb, Rebekah Reuter og Mikael Jahn. Foto: CBRE.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder