Adm. direktør Nadim Stub, Proptech Denmark (til venstre), og adm. direktør Henrik Bodskov, IBM Danmark

IBM vil sætte fart på digital udvikling af ejendomsbranchen

Et nyt samarbejde mellem Proptech Denmark og IBM skal ’sætte skub’ i den digitale udvikling af ejendomsbranchen, fordi parterne forudser, at behovet for nye teknologier og især digitale løsninger tilpasset ejendomsmarkedet kommer til at vokse betydeligt i de kommende år.

IBM og Proptech Denmark-netværket vil sammen udvikle nye, digitale teknologier.

– Med aftalen vil vi sammen arbejde for at maksimere effektiviteten i ejendomsbranchen, reducere forbrug og omkostninger, forbedre miljø og virksomheders bundlinje og i sidste ende ændre den måde, vi lever og arbejder på til det bedre. At vi derigennem får mulighed for ikke kun at støtte sektoren med førende teknologier, men også at hjælpe helt nye unge såvel som mere etablerede proptech-virksomheder i Danmark er en stor glæde for os, siger CTO Jan Lillelund, IBM Danmark.

Behovet for stadig mere individualiserede løsninger og digitalisering i ejendomsbranchen er kraftigt stigende, da både enkelte brugere og ejendomsudbydere efterspørger mere service, transparens, bæredygtighed, komfort, effektivitet og overblik, når de er i en ejendom som lejer, ejer eller bruger, erfarer Proptech Denmark. De digitaliserede kontorhoteller er et eksempel på denne tendens.

– Disse ting kan IBM være med til at udvikle. Herudover får IBM med samarbejdet adgang til nye startups inden for proptech og dermed viden om nye digitale ejendomsprodukter. IBM kan blive tankeledere og first movere på et nyt vækstmarked, siger adm. direktør Nadim Stub, Proptech Denmark.

Seneste nyheder om proptech:

Nybygget med ny lancering: Bliver en helt ny måde at tænke lejeboliger på (+)

Proptech-iværksættere: Branchen har forstået, at vi ikke er en døgnflue (+)

Her er Danmarks proptech-miljø

Jakob de Linde ser gode muligheder i startups (+)

Olav de Lindes søn opretter investeringsselskab og går ind i proptech (+)

Læs mange flere nyheder om proptech her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder