Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S), Region Hovedstaden. Foto: Region Hovedstaden

Region Hovedstaden søger partnere til renoveringer for 7 milliarder kr.

20. september inviterer Region Hovedstaden entreprenører og rådgivere til dialog, paneldebat og videndeling om blandt andet strategiske samarbejder og kommende byggeprojekter.

Det sker i forbindelse med, at Region Hovedstaden har afsat 7 milliarder kr. til renovering af hovedstadens hospitaler i de kommende 10 år.

I aftalen om at øremærke pengene i regionens budgetter lagde politikerne vægt på, at regionen skulle arbejde på nye måder og etablere langsigtede samarbejder med entreprenører og rådgivere i strategiske partnerskaber, forklarer regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S), Region Hovedstaden:

– De kommende år investerer vi massivt i at renovere vores efterhånden gamle hospitaler. Hver gang, vi er færdige med en stor opgave, starter vi forfra – med nye udbud og nye leverandører.

– Vigtige erfaringer og samarbejdsrelationer skal bygges op igen, og det gør risikoen for konflikter og byggesjusk større, siger Sophie Hæstorp Andersen og fortsætter:

– I regionsrådet ønsker vi derfor at indgå strategiske partnerskaber med rådgivere og entreprenører, som vi kan samarbejde med over flere projekter. Dermed kan vi videreføre både gode og dårlige erfaringer og få både bedre og mere byggeri for pengene.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder