Jorcks Ejendomsselskab køber 3.610 kvm. hjørneejendom på Østerbrogade 62

Jorcks Ejendomsselskab fortsætter sine opkøb i København. Denne gang har selskabet købt 3.610 kvm. på Østerbrogade 62.

Ejendommen er en markant og moderniseret hjørneejendom i 5 etager, beliggende mellem søerne og Trianglen med facade mod Østerbrogade og Slagelsegade. Ejendommen omfatter 2 større butikker samt 10 kontorlejemål og 1 beboelsesmål.

Udviklings- og ejendomsselskabet Bricks er sælger af ejendommen, og har inden salget indgået en ny lejekontrakt med Fona samt optimeret lejemålet ved ved at udvide den eksisterende butik. Fona lejer nu 608 kvm. og desuden er der indrettet et haveanlæg ovenpå butikken til ejendommens øvrige beboere.

Jorcks er et af Danmark ældste  ejendomsselskaber. Som led i en ny strategi  vil selskabet inden for det nærmeste års tid øge sin portefølje med ejendomme for 3-400 millioner kr.

Jorcks købte for nylig også Købmagergade 36, hvor H&M har åbnet sin første butik udelukkende med herretøj.

En betydelig del af pengene til de nye opkøb kommer fra salget af en række boligejendomme på Frederiksberg og København NV til internationale investorer via Saxo Properties samt fra øget belåning.

Læs mere om Jorcks nye indkøbsstrategi her

Billede: Inden salget af Østerbrogade 62 i København til Jorcks indgik Bricks ny lejekontrakt med Fona. Foto: Bricks.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder