Kullegaard vinder anden etape af boligbyggeri i Nordsjælland

I Helsinge begynder den nye bydel Møllebakken at skyde op. Den består af 113 almene boliger samt et fælleshus til brug for beboere og driftspersonale. Etapen opføres for Boligselskabet Nordsjælland, og står klar til indflytning i foråret 2020.

Gribskov Kommune har ny udbudt salg af et større areal i forlængelse af den nye bydel. På den baggrund har Kullegaard sammen med den lokale ejendomsudvikler MS Development vundet muligheden for at opføre omkring 45 private boliger. Nybyggeriet sker i tæt samarbejde med entreprenør B. Nygaard Sørensen, der ligesom Kullegaard også deltager i første etape.

– Vi glæder os til at gøre brug af vores viden og erfaring fra første etape, så vi bl.a. kan sikre, at det arkitektoniske greb hænger sammen i hele bydelen samt bygge videre på vores gode forhold til Gribskov Kommune. Derudover ser vi selvfølgelig frem til at videreføre det gode samarbejde med entreprenøren, som er jeg sikker på, at bygherren i anden etape får stor glæde af, siger partner og arkitekt Kasper Kullegaard fra Kullegaard.

Den nye bebyggelse består af varierende boligtyper med rækkehuse og opgangshuse i forskellige etager. Derudover tilpasser den nye bydel sig det eksisterende med et varieret facadeudtryk, der skal bevirke, at bebyggelsen får sit eget udtryk og stemning. Derudover opføres byggeriet i en passende skala med materialer, der har lang levetid og minimalt vedligehold.

Fakta om Møllebakken – etape 2

Bygherre: MS Development ApS

Omfang: 45 boliger

Periode: 2019-2021

Arkitekt: Kullegaard

Entreprenør: B. Nygaard Sørensen

Læs også Ny direktør i Kullegaard – stifter får nyt ansvarsområde

Læs også Byråd godkender ny bydel med 700 boliger i Helsinge

Læs også Entreprenør bygger 2.300 kvm domicil i Hørsholm





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder