Sådan kan de nye boliger på Nordre Havnekaj i Kerteminde komme til at se ud. Illustration: Kromann Reumert / Kerteminde Kommune

Ejer af bådfirma udfordrer fynsk projekt med 50 boliger

Kerteminde Kommune har sendt 7.133 kvm parcel i udbud, hvor aktører frem til 2. september kan komme med bud på, hvad de vil betale for at bygge cirka 50 boliger på Nordre Havnekaj i Kerteminde.

Det bliver dog ikke alle 50 boliger, som bliver bygget på en gang. En kommende bygherre må nemlig vente nogle år endnu med at bygge på Erik Andreasens grund, fordi hans lejekontrakt med kommunen først udløber i maj 2024, skriver Fyens Stiftstidende.

– Min situation er håbløs. Jeg kan hverken sælge eller leje ud, og jeg aner ikke, hvad der sker, for kommunen fortæller ikke noget, siger Erik Andreasen til Fyens Stiftstidende.

Han har siden 1985 drevet Nordic Boats på et areal, han har lejet af kommunen på Nordre Havnekaj.

Problemet for Erik Andreasen er, at bygningen, der står oven på den lejede grund, er hans egen, så hvis han hverken kan købe grunden eller sælge virksomheden, så skal han rive bygningen ned, når lejekontrakten udløber om fem år.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder