DTZ kåret som bedste ejendomsrådgiver og vurderingsspecialister i Norden og Baltikum

For 2. år i træk er DTZ kåret som både bedste ejendomsrådgiver og vurderingsspecialister i Norden og Baltikum af Euromoneys læsere i Awards for Excellence in Real Estate.

Hvert år besvarer magasinets læsere en omfattende web-baseret undersøgelse, som bl.a. omfatter ejendomsbranchens aktører.

– Vi er meget glade for og stolte af kåringen i Euromoney, som er et flot resultat af DTZ´s langsigtede strategi om at være markedets absolut bedste rådgiver, siger direktør og seniorpartner hos DTZ i Danmark, Henrik Lyngskjold.

Ved samme prisuddelling er Sadolin & Albæk udpeget som Danmarks bedste ejendomsrådgiver. Det er 7. år i træk, at Sadolin & Albæk modtager Euromoneys Real Estate Award og begge virksomheder har i år vundet samtlige kategorier i sin klasse.

Sadolin & Albæk har for 2. år i træk vundet både hovedkategorien ‘Rådgivning samt de øvrige kategorer konsulentbistand, generelt – Danmark’ samt underkategorierne ‘vurdering – Danmark’, ‘Salg/Udlejning – Danmark’ og ‘Research – Danmark’.

– Det er vores oplevelse, at markedet efterspørger uafhængige rådgivere og vurderingskonsulenter, der via grundigt markedskendskab fra salg, udlejning, lejerrådgivning samt mange hundrede årlige vurderinger både kender markedsprisen og kan levere ydelser af så høj kvalitet, at der ikke stilles spørgsmål til validiteten, siger Henrik Lyngskjold. Foto: DTZ.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder