Rubow arkitekter skal totalrenovere nedslidt boligområde i Ballerup for 65 millioner kr.

Rubow arkitekter har vundet konkurrencen om udarbejdelse og realisering af en helhedsplan for Boligselskabet Baldersbo, afdeling 8 i Ballerup.

Rubow Arkitekter står som totalrådgiver og opgaven skal udføres i samarbejde med et team bestående Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører, Strunge Jensen Rådgivende Ingeniører, Opland landskab og proceskonsulent Lise Gamst.

Bebyggelsen ligger i Ballerup Bymidte og er opført i 1959/1963 og omfatter 4 hovedblokke i 2 etager samt 9 sideblokke i 1 etage.

Afdelingen har gennem de seneste år haft et stadigt stigende antal beboerhenvendelser vedrørende mistanke om skimmelvækst i opholdsrum, og klager over fugt i vægge, træk, fodkulde og gener i forhold til manglende lydisolation. Derudover er der generelle byggetekniske svigt og mangler i bebyggelsen.

Landsbyggefonden har derfor bedt Boligselskabet om, at udarbejde en helhedsplan for afdelingen med henblik på en renoveringsløsning. Renoveringen skal løse de byggetekniske problemstillinger vedrørende bl.a. krybekælder, facader og gavle således at afdelingen atter kan tilbyde gode, sunde og fremtidssikre familieboliger.

Estate Media står torsdag den 25. oktober kl. 9-14 bag en konference om det aktuelle milliardpotentiale i det almene boligbyggeri.

Læs mere om konferencen herBillede: Omfanget af opgaven er ca. 65 mio. Den forventede tidsplan er opstart af renoveringen medio 2013 og en afslutning ultimo 2014. Foto: Rubow Arkitekter.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder