Hvem skal de 5 særlige Estate Media Priser, hvor ejendomsbranchen hylder best practice. Kunstner Lina Murel Jardorf, der har skabt prisen specielt til Estate Media og Ejendomsdagene, har igen i 2019 støbt 5 nye priser, der nu venter på deres modtagere

Indstil din kandidat til årets Estate Media Priser

Mere end 170 deltagere er allerede tilmeldt Ejendomsdagene, der i år for første gang bliver afholdt på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Under aftenens festmiddag bliver Estate Media Prisen uddelt, men først skal vinderne findes. Derfor er det nu tid til at indstille de bedste kandidater i branchen, der efter en afstemning i branchen skal stå på scenen og modtage prisen.

Det er i år for 8. år i træk, at Estate Media uddeler branchens egne priser foran et feststemt branchepublikum.

Indstil nu, hvem du synes, der skal med i loopet. Den 3. juli offentliggør vi, hvem der er med i opløbet og bliver blandt de 5 nominerede i hver kategori, som ender med at vinde prisen.

De 5 kategorier er:

* Projektprisen 2019

* Transaktionsprisen 2019

* Årets forbillede 2019

* Velkomstprisen 2019

* Årsprisen 2019 – i år årets unge talent

Årets vindere vil modtage prisen og en unik bronzeskulptur skabt af kunstneren Lina Murel Jardorf specielt til modtagerne af Estate Media Prisen, som i dag står hos 30 udvalgte aktører i branchen.

Send din nominering i dag til chefredaktør Kamilla Sevel på sevel@estatemedia.dk og vær med til at bestemme, hvem der skal stemmes på, og hvem der skal stå med de eftertragtede Estate Media Priser 2019 den 29. august på Ejendomsdagene.

Se alle modtagere de seneste år og bliv inspireret her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder