Nominering til Estate Magasin-Projektprisen 2012

Vær med til at nominere årets kandidater til Estate Magasin -Projektprisen 2012, som uddeles i forbindelse med Ejendomsdagene, ejendomsbranchens nye årlige konference, der afholdes den 6.-7 september i Vejle.

Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2012. Prisen kan gives for energirigtighed, for en nyskabende projekttype eller mest sandsynligt for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed.

Der er mange priser også i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Derfor vil Estate Magasin – Projektprisen oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene. Det er nemlig vigtigt, at der fremadrettet bliver brugt ressourcer på at fremme det gode projekt og det bedste byggeri.

Det er muligt at nominere egnede kandidater frem til 22. august, hvor vi udvælger de 5 bedste.

Send en kortfattet mail med navn på modtagerne og en kort begrundelse (1-3 linier til sevel(at)magasinetejendom.dk

Læs mere om Ejendomsdagen her

Billede: Et eksempel på et nomineringsværdigt projekt kunne KPMG’s nye domicil, som er en af de første bygninger, der fået DNGB-mærket for sin bæredygtighed.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder