Freja styrker den interne salgsfunktion

Freja har ansat Per Kondrup som erhvervsmægler. Ansættelsen af Per Kondrup er et led i styrkelsen af Frejas salgsfunktion, som blev dannet for knap 2 år siden ved ansættelsen af salgsdirektør Jes Rovsing.

Per Kondrup har en baggrund som statsaut. ejendomsmægler, og har beskæftiget sig med erhvervsejendomme de sidste 15 år. Han kommer senest fra en stilling som erhvervsmægler hos Home erhverv, og har bl.a. tidligere været ansat som porteføljemanager hos ATP Ejendomme, og som udlejningschef hos Oskar Jensen Gruppen.

Per Kondrup vil få en stor kontaktflade til Frejas kunder og interessenter, men også til de mange eksterne mæglere, som Freja samarbejder med om salg og udlejning af den samlede portefølje.

Per Kondrup vil endvidere indgå i det tætte interne samarbejde, der er mellem Frejas salgsfunktion og udviklingsfunktion i forhold til udvikling og værdiforøgelse af Frejas ejendomsportefølje.

Læs mere på www.freja.biz

Billede: Per Kondrup.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder