(Illustration: Årstiderne Arkitekter)

Samarbejde sikrer udbud af parkeringshuse

Når kommuner og regioner sender parkeringshuse i udbud, falder valget ofte på et samarbejde mellem 5E Byg og Årstiderne Arkitekter. De to virksomheder har sammen bygget 13 parkeringshuse i blandt andet Nordhavn, Bispebjerg, Roskilde, Svendborg og Vejle.

– Det, at vi har et så godt samarbejde 5E Byg betyder alt. Vi kender hinanden og laver nemt en strategi fra starten, hvor vi lokaliserer vinderparametre og disponering. Og vores samarbejdspartner har været god til at holde prisen, siger tegnestuechef Rikke Hou-Vangsaae, Årstiderne Arkitekter.

Netop prisen er altafgørende for at vinde projekter med parkeringshuse forklarer Allan Østergaard, der er afdelingschef hos 5E Byg.

– Ved alle de projekter, vi har vundet, har prisen været afgørende. Det handler om at få så mange pladser som muligt til prisen, men i forhold til andre opgaver i byggebranchen er det jo forholdsvist ukompliceret at få det vendt og drejet på den rigtige måde. Årstiderne har så været dygtige til at se mulighederne i de pågældende grunde, og vi har sammen været heldige at lave noget, der er faldet i bygherrens smag, siger Allan Østergaard.

Læs hele reportagen om parkering i Estate Magasin, som udkommer i denne uge. Magasinet kan også læses her

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder