Huspriser stiger mere end ejerlejligheder for første gang i fire år

For første gang siden december 2014 stiger priserne på huse mere, end de gør på markedet for ejerlejligheder. Det viser nye tal fra Boligsidens Markedsindeks for første kvartal af 2019.

Her fremgår det, at salgspriserne lå to procent over niveauet for de første tre måneder af 2018. Til sammenligning var priserne på ejerlejligheder ”blot” steget 1,7 procent i forhold til sidste år.

– Efter nogle år med store prisstigninger på ejerlejligheder er priserne begyndt at stagnere og falde nogle steder i landet. Her er priserne nu så høje, at mange ser sig om efter et alternativ til den dyre lejlighed i byen. Og det er netop den stigende efterspørgsel på huse, og at det i højere grad er blevet købers marked på markedet for ejerlejligheder, som vi nu kan aflæse på markedsindekset, siger Birgit Daetz, boligøkonom og kommunikationsdirektør ved Boligsiden.dk.

Prisstigninger på villaer og rækkehuse:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også: Dansk Byggeri: Langt færre nye boliger næste år end ventet  (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder