International investeringsgigant køber København K-ejendom

Aviva Investors Real Estate har på vegne af en af sine regulerede fonde netop indgået aftale med Gefion Group om køb af den nyrenoverede erhvervsejendom på Niels Juels Gade 9-13 i København K. Ejendommen er meget centralt beliggende i København ved Holmens Kanal, Kgs. Nytorv, Nationalbanken og Christiansborg.

– Denne første investering i København udgør endnu en milepæl i Aviva Investors Real Estates paneuropæiske investeringsstrategi. Vi er stolte af at have erhvervet denne prime kontorejendom i et af de mest attraktive skandinaviske markeder, siger Adrien Beuriot, Head of Asset Management Continental Europe hos Aviva Investors.

Ejendommen er på 7.650 kvm fordelt på 5 etager med parkeringspladser i kælder og stueplan. Gefion Group overtog ejendommen i december 2017, og Gefion Groups overvejelser gik på daværende tidspunkt på at omdanne ejendommen til at indeholde både boliger og erhverv.

I udviklingsprocessen fik Gefion Group imidlertid udlejet hele ejendommen til 3Shape, som laver scannere og software til tandlægeindustrien. I forbindelse med udlejningen af ejendommen til 3Shape har ejendommen gennemgået en større facaderenovering samt renovering af kontorarealerne.

Capital Investment rådgav køberen

– Vi er glade for at have introduceret denne investeringsmulighed til Aviva Investors Real Estate, og for at have bragt endnu en udenlandsk investor til København. Vi ser frem til at arbejde med Aviva Investors Real Estate fremover, siger Jesper Damborg.

Gefion Group har været rådgivet af Cushman & Walefield RED samt Bruun & Hjejle, mens Aviva Investors Real Estate har været rådgivet af Capital Investment og Accura.

Læs også: Sadolin & Albæks høje overskudsgrad forduftet efter Colliers-fusion

Læs også: Aberdeen lancerer fond til pengestærke investorer

Læs også: Anne Skovbro leverer milliardoverskud i første år ved roret i By & Havn





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder