Danmarks længste kontorhus på Avedøre Holme er omkring 300 meter langt

CPH Business Park finder nye lejere efter renovering – og efterlyser flere

I 2017 blev den næsten 300 meter lange bygning, som Avedøre Havnevej går igennem, købt af det svenske ejendomsselskab Niam med omkring en tredjedel af de 75.000 kvadratmeter tomme.

Men nu kan mæglervirksomheden Lintrup & Norgart melde om to store udlejninger på i alt 4.000
kvm og forhandlinger om yderligere cirka 10.000 kvadratmeter.

– Det er udtryk for, at Niam har skabt nyt liv i bygningen. Der er ikke blot gennemført omfattende renoveringer og forbedringer i fællesfaciliteterne, som tæller personalerestaurant, café og mødecenter med loungeområder, siger Jesper Norgart, partner i Lintrup & Norgart.

Miso Film, der står bag en række tv-serier og film både herhjemme og i udlandet, benytter CPH Business
Park som base for to store tv-serier og rykker ind med 50-60 arbejdspladser.

– Vi kendte ikke CPH Business Park, men så et stort banner på bygningen, da vi var ude til optagelser af tv-serien The Rain på Avedøre Holme. Beliggenheden er perfekt for os – uanset om vi skal køre mod øst, vest, nord eller syd for at filme. Udlejer er meget servicemindet, og ejendomsinspektørerne er superhjælpsomme. Alt bliver ordnet for os, det er som at tjekke ind på et hotel. Vi får nogle fine forhold til en favorabel pris, siger Claus Willadsen, som er lineproducer hos Miso Film, der fastholder sit hovedsæde på Nørrebro.

Den anden nye lejer er Conaxess Trade Denmark, som distribuerer en lang række produkter inden for blandt andet fødevarer og drikkevarer. 1. juli flytter omkring 80 ansatte fra Søborg til Avedøre Holme. Blandt lejerne er If Forsikring  og Santander Bank.

– Vi vidste godt, at vi stod over for en stor opgave, da vi overtog ejendommen i 2017. Vi har fået renoveret bygningen og fx forbedret energiklassen fra D til B, og i samråd med Lintrup & Norgart har vi blandt andet skabt mere liv i centergangen gennem bygningen, opgraderet mødecentret, etableret udearealer, anlagt flere parkeringspladser og gjort ejendomsinspektørerne mere synlige, så lejerne lettere kan få hjælp. Nu har vi fået gjort et stort indhug i de ledige kvadratmeter, siger udlejningschef hos Niam, Henrik Wagtberg.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder