Annelise Arboe Sommer

Deas ansætter CCO i nyoprettet stilling og styrker direktionen

4. marts tiltræder Annelise Arboe Sommer en nyoprettet stilling som Chief Commercial Officer (CCO) og bliver samtidig en del af direktionen i ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Hun skal sikre kundeservice og kvalitet. Annelise Arboe Sommer kommer fra en stilling som direktør for Centers of Excellence i ISS.

Hun skal lede den kommercielle del i Deas med særligt fokus på at sikre kunde- og lejertilfredshed, drive og styrke salg samt sikre, at Deas leverer koordinerede ydelser med kvalitet og serviceniveau til kunder samt erhvervs- og boliglejere.

Annelise Arboe Sommer er 43 år og har tidligere arbejdet med blandt andet ledelse, strategiudvikling og eksekvering hos blandt andet Novo Nordisk, Lundbeck, Tryghedsgruppen og ISS Facility Services.

Deas-koncernen rummer de to datterselskaber Deas og Deas Asset Management, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning.

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder