Pia Holm Nielsen

Helsingør henter chef for byplanlægning i København

Efter vinterferien starter Pia Holm Nielsen som centerchef for By, Land og Vand i Helsingør Kommune. Hun kommer fra en stilling som centerchef for Center for Byplanlægning i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, hvor hun i de sidste tre måneder har været konstitueret vicedirektør i Teknik- og Miljøforvaltningen. Pia Holm Nielsen har tidligere arbejdet i Miljøministeriet og Vestsjællands Amt.

Direktør Kim Jørgensen, Helsingør Kommune, glæder sig til at byde velkommen til 47-årige Pia Holm Nielsen.

– Pia Holm Nielsen kommer med masser af god erfaring, både hvad angår det konkret faglige, de mere udviklingsorienterede opgaver og politisk betjening. Jeg er sikker på, at By, Land og Vand går en god og spændende udvikling i møde med Pia ved roret, ligesom jeg er sikker på, at Pia med sin dialogorienterede, uddelegerende stil og sit gode humør vil passe rigtigt godt ind hos os.

Seneste navnenyheder:

Aarsleff-direktør bliver direktør i Pihl & Søn

Zleep Hotels opdeler direktørstilling i to efter frasalg og rokade

Jesper Nordby bliver ny adm. direktør i BKH Gruppen

Nrep forfremmer to til nye chefstillinger

Per Schulze bliver ny udviklingschef i By & Havn

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder