Valad forlænger og udlejer 17.000 kvm. i Copenhagen Business Park

Den europæiske ejendomsforvalter Valad Property Group har indgået 5 lejeaftaler på i alt 17.215 kvm. i Copenhagen Business Park. Udlejningerne er sket på vegne af fonden V+Nordic, der ejer Copenhagen Business Park. 

Valad har indgået 2 nye lejeaftaler, en på 340 kvm. med Thorn Lighting, der udvikler og distribuerer belysningsløsninger og en anden på 379 kvm. med legetøjsproducenten Mattel. If Skadeforsikring, der i forvejen er lejer i ejendommen, har forlænget sit lejemål på 14.628 kvm. og yderligere tegnet sig for 926 ekstra kvm.

Endelig er to andre eksisterende lejere flyttet til nye lejemål på den samme ejendom: SKF Danmark, der udvikler og markedsfører kuglelejer, er flyttet til et nyindrettet lejemål på 1.386 kvm., mens rejsebureauet HRG Nordic er flyttet til et nyindrettet lejemål på 482 kvm.

Der er pt. 50 lejere i ejendommen, hvoraf mange er ledende internationale virksomheder som Santander Consumer Bank, Specsavers, Mattel og Schüco. Copenhagen Business Park er Danmarks største kontorejendom med et areal på 65.000 kvm.
– Noget af det vigtigste for os som Asset Managere er at etablere og vedligeholde et tæt og fortroligt forhold til vores lejere, så vi kan være på forkant med ændringer i deres behov. På Copenhagen Business Park har vi kunnet finde nye lejemål i samme ejendom til to eksisterende lejere, der stod med nye kontorbehov. Samtidig har vi forlænget og udvidet aftalen med en tredje eksisterende lejer og indgået aftaler med to nye lejere. Vi glæder os til at lave flere nye udlejninger i den kommende tid, Mikael Fogemann, Head of Asset Management for Valad Nordics.

Valad forvalter ejendomme til en værdi af ca. â‚€1.2 mia. i den skandinaviske portefølje. Aktiviteterne administreres af lokale asset management teams i Danmark, Sverige og Finland.
I Europa forvalter Valad 700 ejendomme på i alt ca. 6,2 mio. m². Kernevirksomheden er værdiskabende investment management af ejendomme med lokale asset management teams til at tage sig ca. 6.500 lejere.
Valad er ejet af Blackstone, en af verdens førende kapitalforvaltere, gennem deres Blackstone Real Estate Partners VI L.P.-fond, som er en global ejendomsfond med en kapital på 10,9 mia. USD (7,5 mia. euro).

Læs mere på www.blackstone.com eller www.valad.dk

Billede: Copenhagen Business Park.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder