Goldschmidt udvikler 150 boliger i den Kgl. Mønt

M. Goldschmidt Holding opfører 150 ungdomsboliger og 23 erhvervslejemål i København.

– M. Goldschmidt Holding har erhvervet ejendommen, hvor den Kgl. Mønt i generationer har præget de danske mønter. Ejendommen ombygges nu til ungdomsboliger og erhverv, oplyser M. Goldschmidt Holding. 

Udlejningen starter nu, men boligerne kan først tages i brug fra efteråret.

– Det har været et tæt og konstruktivt samarbejde med København Kommune, og det er nu lykkedes at opnå en byggetilladelse på at om­bygge ejendommen til 150 1-, 2 – og 3 værelses ungdomsboliger samt 23 kontorleje­mål.

Ombygningen starter nu, og forventes færdig, således at ejendommen kan tages i brug den 1. august 2012. Dermed rammer de 150 ungdomsboliger et optimalt tidspunkt for de mange tusinde nye stude­rende, som hvert år flytter til København for at starte på et uddannelsesforløb. 

– "Mønten" har en central beliggenhed på Amager Boulevard ved ikke mindre end 3 metrostationer i umiddelbart nærhed, meget tæt på universitetet på Amager og centralt beliggende i forhold til Københavns centrum, lufthavnen m.v., siger projektdirektør Ulrik Bebe, M. Goldschmidt Holding.

Samtidig er behovet for ungdomsboliger stort.

– Udlejning af ungdomsboliger og erhvervslokaler starter nu, og vi har allerede på forhånd kunnet spore en enorm forhåndsinteresse. Vi forventer inden for meget kort tid at være fuldt udlejet og modtager allerede fra nu opnotering af interesserede, der ønsker at blive sat på en prioriteringsliste.

– Med den store efterspørgsel, der er på ungdomsboliger, forventer vi meget snart at kunne melde ”alt udsolgt” siger projektdirektør Ulrik Bebe.

M. Goldschmidt forventer, at kontorlejemålene vil ramme et segment med pæn efterspørgsel, nemlig mindre lejemål, idet kon­torlejemålene er mellem 50-147 kvm.

– Vi forventer også her en stor efterspørgsel på kontorleje­målene, således at ejendommen er fuldt udleje til ibrugtagning den 1. august 2012, siger Ulrik Bebe.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder