Fra venstre: Claus-Dieter Jandel, Thomas Willms, Peter Haaber og Matthias Heck. Foto: Presse

Zleep Hotels solgt for trecifret millionbeløb til tysk hotelgruppe

Den tyske hoteloperatør Deutsche Hospitality med over 130 hoteller har købt sig ind i Zleep Hotels ved at overtage aktiemajoriteten i det danske selskab.

Med investeringen kan Zleep Hotels nu for alvor sætte skub i ekspansionsplanerne, lyder det fra Zleep Hotels og Deutsche Hospitality.

Ifølge dagbladet Børsen indkasserer Peter Haaber, som i 2003 grundlagde Zleep Hotels, et trecifret millionbeløb for salget af hotelkæden, som i dag består af 10 hoteller i Danmark og et i Sverige.

Målet er at operere 40 hoteller i 2025.

– I samarbejde med Deutsche Hospitality kan vi nu også få fodfæste i Centraleuropa, hvilket bliver en spændende rejse for os. Zleep og Deutsche Hospitality supplerer hinanden perfekt, og sammen kan vi nu udvikle os og trække på de nye synergier, der vil opstå, siger adm. direktør Peter Haaber, Zleep Hotels.

Han oplyser, at en række store, internationale investorer har vist interesse for at investere i Zleep Hotels, men Deutsche Hospitality blev hurtigt en favorit, fordi Deutsche Hospitality – fremhæver Peter Haaber – er driftsstærk, forstår branchen og de branchespecifikke nøgletal.

Selvom Zleep Hotels nu bliver en del af en større familie, vil hotelkæden fortsat operere og drifte hotellerne selvstændigt.

Deutsche Hospitality er en paraplyvirksomhed, der omfatter over 130 hoteller på tre forskellige kontinenter. Zleep Hotels bliver Deutsche Hospitalitys femte hotelbrand.

Læs også Zleep Hotels’ 15. hotel får 112 værelser

Læs også Zleeps Core Hospitality overtager også driften af Hotel Marina i Vedbæk

Læs også Hotel Marina købt af investorgruppe, der vil fortsætte driften

Læs også Zleep starter nyt hoteloperatørfirma som skal drive Ikea-hotel

Læs mange flere nyheder om hoteller her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder