Klövern får i København AP Pension og TUI ind som lejere

Ejendomsselskabet Klövern har underskrevet to lejekontrakter i København.

Således rykker AP Pension ind i cirka 3.500 kvm kontorlokaler i en nylig opkøbt ejendom på Amerika Plads i Nordhavnen. Indflytning forventes at være 1. april.

Læs mere i Klövern køber kontorejendom i København for 174 millioner kr. (+)

Klövern har også indgået lejekontrakt med TUI Danmark om 970 kvm kontorlokaler i Codanhus på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Her forventes indflytning at være 1. marts.

– Vi glæder os til at byde AP Pension og TUI Danmark velkommen til moderne kontorlokaler. Samtidig er det glædeligt, at etableringen af ​​vores egen lokalt baserede organisation i København nu begynder at skabe nye lejekontrakter, siger adm. direktør Rutger Arnhult, Klövern.

Klövern ejer syv ejendomme i København med et samlet udlejningsareal på cirka 93.000 kvm. Klövern købte 1. marts 2018 Codanhus på 41.000 kvm af Dades. Det skete for 1.440 millioner kr. Dades købte ejendommen af Codan i 2008.

Læs mere i Dades sælger Codanhus for over 1,4 milliard kr. til svensk investor





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder