Økonomichef Per Jensen, Pihl & Søn. Foto: Pihl & Søn

Pihl & Søn styrker ledelsen med ny økonomichef

Pihl & Søn-navnet, som i februar 2017 blev annonceret til at ville genopstå i et nyt setup med ny ejerkreds 3,5 år efter konkursen, har ansat Per Jensen som økonomichef. Han kommer med 25 års erfaring fra entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen, hvor flere af disse har været som økonomidirektør og medlem af direktionen.

– Siden vi genrejste Pihl & Søn, har vi mærket en god respons fra markedet. Vi har i forvejen nogle af branchens dygtigste og mest erfarne medarbejdere, og derfor er vi glade for at tilføje endnu en stærk profil, der skal være med til at danne rammerne for fremtidens Pihl & Søn. Per Jensen kender branchen og har vist, at han behersker de discipliner, som det kræves for at styre økonomien i en stor entreprenørvirksomhed, siger adm. direktør Halldór P. Ragnarsson, Pihl & Søn A/S.

Per Jensen fremhæver en særlig holdånd i Pihl & Søn.

– Jeg kan allerede nu mærke, at der er en særlig holdånd og stolthed blandt medarbejderne. Med det stærke samarbejde, der er i Pihl og Pihl-konsortiet, er vi allerede blevet en stærk og troværdig samarbejdspartner for bygherren, siger den ny økonomichef, der tiltrådte ved årsskiftet.

Vundne opgaver i 2018
I 2018 vandt Pihl & Søn i Pihlkonsortiet, som består af entreprenørvirksomhederne Pihl & Søn, LM Byg og M. J. Eriksson, totalentreprisen på Scandic Spectrum i København, der bliver Scandic Hotels’ hidtil største hotel i Norden, opførelsen af Teglholm Brygge, den nye boligejendom på Sydhavnen i København, Frederiksbro som bliver en ny bydel i Hillerød og opførelse af Toves Gaard på Vesterbro. Ved årets begyndelse har Pihl & Søn også begyndt opførelsen af Zleep Hotel og Fitness World i Lyngby.

Carsten Mindegaard er stifter af og hovedaktionær i Pihl & Søn.

Læs også Pihl & Søn på vej tilbage: Tilfreds med underskud på 5,8 millioner kr. (+)

Læs også Team fundet til Scandics største hotel i Norden med 632 værelser

Læs også Pihl-konsortium vinder opførelse af kritiseret projekt på Vesterbro med 103 boliger (+)

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder