B&O’s tidligere hovedkontor ”Gården” på 5.500 kvm i Struer. Foto: Google

B&O sætter Struer-kontor på 5.500 kvm til salg

B&O er i gang med at finde en mægler til salg af sit tidligere hovedkontor ”Gården” på 5.500 kvm i Struer.

Audio- og videokoncernen bruger ikke længere kontorejendommen, og derfor forsøger koncernen at finde en ny ejer til den karakteristiske bygning, der er hævet over landskabet og dermed næsten ser ud til at svæve.

– Vi forstår selvfølgelig, at Gården har haft stor historisk betydning for en række medarbejdere, siden bygningen blev etableret i 1998. Men vi har haft et ønske om at samle vores medarbejdere i Struer under et tag i en moderne bygning med de rigtige faciliteter. Og det har der faktisk også været et ret markant ønske om blandt alle medarbejdere, siger kommunikationsdirektør Jens Gamborg, B&O, der ikke ønsker at oplyse en mulig salgspris, TV Midtvest.

B&O har samlet sine cirka 550 medarbejdere i Struer i et nyt innovationscenter og på aluminiumsfabrikken.

Gården blev opført i 1997-1998 og kostede omkring 70 millioner kr. at opføre. Den er tegnet af Jan Søndergaard, KHR Arkitekterne i København.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder