Niels Bohrs Vej 2 Frederikshavn. Foto: Colliers

Køber fabriksejendom på 12.700 kvm i Frederikshavn

MH Invest Nord, der er et nyoprettet selskab, har købt en 12.670 kvm stor fabriksejendom på en godt 132.000 stor grund på Niels Bohrs Vej i Frederikshavn. Ejendommen blev i sin tid opført til lysvirksomheden Martin Professional, som i dag hedder Harman Professional.

MH Invest Nord vil leje lokalerne ud i ejendommen, som bliver omdøbt til ”Light House” for at signalere, at den skal fungere som et fyrtårn for innovation og driftighed i Frederikshavn.

– Ejendommen har stået tom siden 2016, hvor Harman flyttede produktionen til Ungarn, så det er glædeligt, at der igen kommer liv i de ikoniske bygninger, siger erhvervsejendomsmægler Nils Gadensgaard, Colliers Aalborg.

Han oplyser til Estate Media, at overtagelsen var 1. december.

Den første lejer er Body Bike International, der producerer motionscykler. Der er fortsat cirka 6.000 kvm produktions- og lagerfaciliteter samt 500 kvm kontor til leje.

Sælger ønsker at være anonym, ligesom transaktionssummeren holdes internt.

Ifølge den seneste offentlige vurdering havde Niels Bohrs Vej 2 i Frederikshavn ved vurderingsdatoen 1. oktober 2017 en ejendomsværdi på 74 millioner kr.

Læs også Pensionskasse køber flerbrugerejendom i Herning til 97 millioner kr. (+)

Læs også Kapitalforvalter køber Gefion-del af projekt med 63 boliger

Læs også Sælger domicilejendom for over 70 millioner kr. (+)

Læs også Thylander Gruppen køber 285 lejligheder i off market-transaktion

Læs også Britisk kapitalforvalter køber 8.000 kvm boliger i Valby (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder