Årstiderne Arkitekter har tegnet Birch Ejendommes boligprojekt på Rantzausbakke i Horsens med 400 lejeboliger. Illustration: Årstiderne Arkitekter

Birch Ejendomme vil bygge 400 boliger i Horsens

Birch Ejendomme har netop købt Rantzausbakke i Bygholm Bakker af Horsens Kommune, hvor Silkeborg-virksomheden, der bygger og administrerer udlejningsejendomme, vil bygge cirka 400 lejeboliger.

Horsens Byråd godkendte forleden handlen, som betyder, at Birch Ejendomme nu kan offentliggøre boligprojekt med boliger på mellem 60 og 125 kvm til priser forventeligt mellem 6.000 og 11.000 kr. om måneden.

– Vi har valgt at bygge i Horsens, fordi kommunen er inde i en rivende udvikling, og fordi det er tydeligt at mærke, at kommunen virkelig vil udvikle sig og vokse. Horsens er en virkelig interessant kommune for os, og vi glæder os rigtig meget til at komme meget mere til Horsens, siger direktør René Birch, Birch Ejendomme.

Birch Ejendomme vil bygge i alt 38.000 kvm i tre forskellige boligtyper – længehuse, karréhuse og punkthuse. I centrum af de tre bebyggelser opføres et fælleshus.

Aarstiderne Arkitekter har tegnet Birch Ejendommes boligprojekt med 400 lejeboliger i Horsens.

Birch Ejendomme blev stiftet i 2010. Det familieejede selskab havde 1. januar i år 900 lejemål og bygger i øjeblikket 100.000 kvm boliger om året svarende til mere end 1.000 lejeboliger, som virksomheden selv drifter eller sælger udlejet til pensionskasser og andre investorer som for eksempel PFA, Niam og Crescendo.

For en måned siden annoncerede Birch Ejendomme et boligprojekt på 6.700 kvm fordelt på 75 boliger i Kolding.

Læs mere i Silkeborg-selskab investerer trecifret millionbeløb i 6.700 kvm boligprojekt i Kolding (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder