Michael Nielsen er med øjeblikkelig virkning stoppet som adm. direktør for ATP Ejendomme. Foto: ATP Ejendomme

Michael Nielsen stopper i ATP Ejendomme – ny adm. direktør på plads

Adm. direktør for ATP Ejendomme, Michael Nielsen, har valgt at fratræde sin stilling, oplyser ATP.

Ifølge ATP er ”beslutningen truffet for at give plads til nye kræfter” i forhold til den transformation, som ATP’s fondsdirektør, Kasper Ahrndt Lorenzen, har sat i gang for at styrke investerings- og ledelsesprocesser på tværs af ATP’s investeringsforretning.

– Efter næsten 17 år er tiden inde til vagtskifte i ATP Ejendomme. Jeg har haft en fantastisk tid i ATP. Det gør mig stolt at tænke på alt det, vi har opnået sammen, men det er selvfølgelig også med vemod, at jeg nu slipper rorpinden og siger farvel til de fantastiske kolleger i ATP Ejendomme – og ditto i Hillerød, siger Michael Nielsen.

Michael Nielsen har været en af drivkræfterne bag en række af ATP’s store, internationale ejendomsinvesteringer og markante investeringer i Danmark som for eksempel Ørsteds hovedkontor, FN Byen og Axel Towers.

ATP Ejendomme afviser over for Estate Media, at Michael Nielsen er blevet afskediget.

Ny på posten
Direktørskiftet sker fra dags dato, og Michael Nielsen vil overdrage sine opgaver frem til årsskiftet, oplyser ATP.

Ny direktør for ATP Ejendomme, Martin Vang Hansen. Foto: ATP Ejendomme

ATP Ejendommes hidtidige vicedirektør og finansdirektør, Martin Vang Hansen, overtager direktørstillingen efter Michael Nielsen.

– Det er en af de helt store i branchen, der i dag stopper, og der er meget at leve op til. Jeg er glad for den tillid, som ATP har vist mig, og jeg vil gøre mit absolut bedste for – sammen med de kompetente medarbejdere – at leve op til forventningerne. Jeg glæder mig også over den tid, jeg har arbejdet med Michael Nielsen, og over at vi fortsat kan trække på hans erfaring og store viden om ejendomsbranchen, siger Martin Vang Hansen.

Martin Vang Hansen kom i maj til ATP fra Færchfonden for at blive både vicedirektør for og finansdirektør i ATP Ejendomme.

Læs mere i Ny vicedirektør i ATP Ejendomme: Vi skal styre den vækst, der ligger forude

Fondsdirektør roser Michael Nielsen
ATP’s fondsdirektør, Kasper Ahrndt Lorenzen, roser Michael Nielsen for sin indsats i ATP Ejendomme.

– Michael Nielsen har gjort et fantastisk stykke arbejde i ATP Ejendomme. Han har udviklet ejendomsporteføljen til i dag at udgøre cirka 50 milliarder kr. og skabt flotte afkast til gavn for danske pensionister. Det har han gjort i tråd med ATP’s værdier og med stor forståelse for den rolle, ATP spiller i samfundet. Michael fortjener stor tak og anerkendelse, siger Kasper Ahrndt Lorenzen.

Fondsdirektøren glæder sig over, at Michael Nielsen har indvilget i fortsat at stille sin viden og erfaring til rådighed for ATP. I præcist hvilken rolle er endnu ikke fastlagt.

ATP Ejendomme var i 2017 med i den absolut største, danske ejendomshandel, da selskabet købte 50 procent af Danicas 16 butikscentre for 6,9 milliarder kr.

ATP Ejendomme blev stiftet i 1995 og er et 100 procent ejet datterselskab af ATP.

Læs også ATP Ejendomme afviser spekulativt byggeri trods øget pres på mindre og mellemstore kontorlejemål (+)

Læs også ATP Ejendomme vil bygge 50.000 kvm boliger i Valby og totalrenoverer hovedkontor for FLSmidth

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder