Illustration: Ginneruparkitekter

120 boliger og 2.000 kvm erhverv på vej i Billund

Billund Boligforening og Junge Byg står bag et nyt boligprojekt i Billund, som indeholder 120 boliger og 2.000 kvm erhverv – i alt 11.700 kvm.

– Vi er glade for endnu engang at være med til at udvikle Billund. Boligkomplekset kommer til at ligge centralt, og vi forskønner en grim plads i byen. Det nye byrum, vi skaber, bliver en gave til byen, siger formand Jørgen Bjerg Sørensen, Billund Boligforening.

Illustration: Ginneruparkitekter

Boligstørrelserne spænder fra toværelses- til fireværelseslejligheder.

– Vi håber at kunne udvikle et projekt, der bliver attraktivt for liberale erhverv, eksempelvis et sundhedshus med læger, fysioterapeut, kiropraktor og alternativ behandling. Det bliver et unikt byggeri i byen, og det kommer til at præsentere byen mod vest, siger direktør Claus Junge, Junge Byg.

Det er Junge Byg, som har købt grunden for enden af Hovedgaden, hvor opførelsen af boligkomplekset begynder i foråret 2019 og forventes færdigt i slutningen af 2020.

Projektet er tegnet af Ginneruparkitekter.

Læs også Billund Kommune kræver flere oplysninger om ny forlystelsespark på 300.000 kvm

Læs også Udviklere planlægger forlystelsespark dobbelt så stor som Legoland (+)

Læs også Legoland har planer for ny udvidelse

Læs også Resolution Property og Lalandia udvider outletcenter i Billund til 120 butikker

Læs også Lalandia udvider med 20.000 kvm butikscenter i Billund





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder