Ejendomsdirektør i Pensiondanmark, Marius Møller. Foto: Pensiondanmark

Pensiondanmark udvikler 420 ungdomsboliger i Lyngby

Lyngby-Taarbæk Kommune planlægger cirka 420 ungdomsboliger nord for DTU og syd for Lundtofteparken med Pensiondanmark som projektudvikler.

Således sætter byplanudvalget gang i processen for at etablere de nye ungdomsboliger. Det betyder konkret, at der bliver igangsat proces for lokalplan, kommuneplantillæg og tilhørende miljøvurdering for projektet på Lundtoftevej. For området i Lundtofte vil der derudover blive udarbejdet en rammelokalplan, som inddrager idéer og forslag fra borgere og interessenter i bydelen.

– Pensiondanmark er projektudvikler på de 420 ungdomsboliger. De har udarbejdet det nuværende udgangspunkt, som er et revideret forslag, hvor bygningshøjderne er reduceret fra 27 til 18 meter, og hvor ungdomsboligerne er ændret fra en karrébebyggelse til punkthuse, siger medlem af Byplanudvalget i Lyngby-Taarbæk Kommune Jonh Tefke (K).

Læs også Basecamp: Et løft af blikket fra regnearket kan løfte arkitekturen og kvaliteten i dansk byggeri (+)

Læs også Kollegie til 300 millioner kr. er sat i jorden i Odense

Læs også Studieboliger er fortsat en attraktiv investering

Læs også Basecamp Student bygger 639 studieboliger i Lyngby

Læs også Newsec Datea skal administrere nyt kollegie





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder