Freja Ejendomme ansætter salgsdirektør

Jes Rovsing er blevet ansat som salgsdirektør hos Freja Ejendomme. Den første store opgave bliver at udvikle og forankre Frejas nye interne salgsfunktion. Det vil ske i samarbejde med både interne medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Planen er, at Freja Ejendomme vil opbygge et team af eksterne mæglere, som der skal samarbejdes med om salg og udlejning af den samlede portefølje.

Jes Rovsing er statsaut. ejendomsmægler og valuar og er endvidere cand. merc. Han har mange års erfaring inden for ejendomsbranchen og har endvidere beskæftiget sig med salg og ledelsessupport i andre brancher, herunder i A.P. Møller-koncernen.

Jes Rovsing har en baggrund som klassisk ejendomsmægler hos Mette Lykken. Hovedparten af sin karriere i ejendomsbranchen har han tilbragt i Centerplan – først som Relationship & Property Manager og siden som Director of Corporate Affairs & Business Development, inden Centerplan gik ned i slutningen af 2008. Frem til sin ansættelse i Freja ejendomme har Jes haft stillingen som Executive Assistant med fokus på strategiske projekter og forretningsudvikling.

Ansættelsen af en salgsdirektør i Freja ejendomme er en af de helt store milepæle i organisationens udvikling med Karen Mosbech ved roret. Frejas mission er at sælge statens ejendomme med størst mulig lønsomhed. Derfor er salgsfunktionen også helt central for organisationens daglige arbejde og prioriteringer, og den samlede organisation ser meget frem til det kommende samarbejde. 

– Vi er meget glade for at kunne byde Jes Rovsing velkommen som vores nye salgsdirektør. Med en intern salgsdirektør ønsker vi at sikre, at Freja ejendomme sidder for bordenden af hver eneste handel, og det er jeg sikker på, at vi kommer til med Jes, siger adm. direktør Karen Mosbech, Freja Ejendomme.

Læs mere på www.freja.biz

Billede: Jes Rovsing.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder