Frederikssundsvej 272 i Brønshøj-Husum. Foto: Newsec Advisory

18.000 kvm portefølje solgt for 3-cifret millionbeløb på få uger

TK Developments forliste projekt om at bygge et kombineret shoppingcenter og boligkompleks på Frederikssundsvej i Brønshøj-Husum førte til, at selskabet opsagde en 4 år lang optionsaftale på en portefølje af 5 erhvervsejendomme. Derefter gik en lynproces i gang, hvor Newsec Advisory på 3 uger har fundet en ny ejer – De Forenede Ejendomsselskaber (DFE).

– Sælger, der har erhvervet og udviklet ejendommene over et halvt liv, nærmer sig pensionsalderen og ønskede derfor hurtigt at finde en ny ejer til den tidligere industrigrund, oplyser Newsec Advisory om erhvervsporteføljen med 18.000 kvm, herunder Frederikssundsvej 272.

Læs mere i TK Development dropper kombineret shoppingcenter og boliger i Storkøbenhavn (+)

De Forenede Ejendomsselskaber har beskæftiget sig med erhvervs- og boligejendomme primært i det storkøbenhavnske område i mere end 30 år.

– Hvad der skal ske med det store areal inklusiv 28.000 kvm byggeret, som DFE har betalt et 3-cifret millionbeløb for, er endnu uvist, men allerede nu er man i samarbejde med sælger i gang med at se på udlejningsmuligheder, oplyser Newsec Advisory.

Læs mere i Ejendomsselskab køber 18.000 kvm udviklingsejendom

Læs også Nyt kombineret shoppingcenter og boliger på vej i Storkøbenhavn





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder