Troels Riis Poulsen. Foto: LEA Ejendomspartner

LEA Ejendomspartner åbner kontor i Odense med erfarne folk

LEA Ejendomspartner har taget næste skridt mod at blive landsdækkende, da ejendomsadministrationsselskabet udvider med et nyt kontor i Odense. Selskabet har i forvejen kontor i København, Næstved og Kolding.

– Med etableringen af et kontor på Fyn, bliver vi i stand til at levere lokal ejendomsadministration i en af de stærkeste vækstbyer og samtidig servicere hele Fyn, siger Troels Riis Poulsen, adm. direktør i LEA Ejendomspartner.

Afdelingslederen på det nye kontor er Joachim Wengenroth. Han har over 40 års erfaring inden for ejendomsadministration, og hans primære arbejdsopgaver bliver at servicere kunderne.

LEA Ejendomspartner har også ansat Anne Månsson som ejendomsadministrator, og hun har over 18 års erfaring i branchen.

– Vi har været meget heldige med at få to så anerkendte profiler tilknyttet vores kontor, siger Troels Riis Poulsen.

LEA Ejendomspartner er en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen. Det nye kontor kommer til at dele adresse med EDC Erhverv Poul Erik Bech i Odense.

LEA Ejendomspartner er landets sjettestørste ejendomsadministrationsselskab. Selskabet varetager både administration af ejer- og andelsboligforeninger samt investeringsejendomme for både private og offentlige ejendomsejere såvel danske som udenlandske.

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder