Udviklingsområde på 1.250.000 kvm på vej nord for Aarhus

Aarhus Byråd godkendte på dets møde i går udviklingsplanen for Lisbjerg. Dermed kan forvandlingen af den nuværende landsby til en fremtidig, tæt og urban by med plads til 25.000 beboere for alvor i gang.

Det samlede byudviklingsområde kommer til at indeholde op til 1 million kvm bolig og 250.000 kvm erhverv. Udviklingsplanen indeholder også syv delstrategier for området, herunder krav om et velfungerende byliv, arkitektur af høj kvalitet, bæredygtighed og gode trafikale forhold.

– Når vi udvikler Aarhus, skal vi også fokusere på det store udviklingspotentiale, som befinder sig udenfor Ringgaden. Det er Lisbjerg et glimrende eksempel på. Det bliver et område, hvor der er fokus på gode boliger til børnefamilierne, og hvor der er nem adgang til grønne, rekreative områder. Det bliver også et område med gode forhold for pendlere, som får let adgang til motorvejsnettet og dermed det samlede Østjylland samt til midtbyen med bl.a. letbane og supercykelsti, siger Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø.

Læs også: Newsec-partner glædes over salg af udviklingsejendomme på sekundære placeringer (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder