Peter Toftager fylder 40

SEBs Head of Commercial Real Estate, Peter Toftager, fylder 40 år. Peter Toftager er leder af ejendomsfinansieringsafd. hos Skandinaviska Enskilda Banken (SEB), og har siden 2008 haft til ansvar at opbygge og udbrede denne afdeling.

Kundegruppen består af større danske og internationale ejendomsinvestorer. Aktiviteterne indgår dels som en del af bankens nord- og østeuropæiske Commercial Real Estate division og dels som en del af SEBs aktiviteter i Danmark.

Peter Toftager er uddannet cand. merc. i regnskabsvæsen og finansiering fra Odense Universitet i 1996 og har tidligere været ansat hos FIH Erhvervsbank samt Eurohypo i Danmark samt har de seneste 13 år været tilknyttet Institut for Finansiering på Handelhøjskolen i København (CBS) bl.a. som hovedopgavevejleder på HD-studiet.
 
Peter Toftager bruger sin fritid sammen med hustruen Hanne Ejlersen og parrets to børn på 4 og 5 år samt på sportslige udfordringer med hovedvægt på marathonløb, badminton og tennis.

Billede: Head of Commercial Real Estate Peter Toftager.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder