Hillerød Kommune kender Adserballe & Knudsen fra renoveringen af 426 boliger i Skoleparken i Hillerød

Totalentreprenør vinder rammeaftale med Hillerød Kommune

Entreprenørvirksomheden Adserballe & Knudsen har indgået kontrakt med Hillerød Kommune om en rammeaftale som totalentreprenør på kommunale byggerier i de kommende 4 år. Det gælder blandt andet institutioner, skoler, idrætsanlæg og kontorbyggerier.

Dermed har Hillerød Kommune 3 entreprenører med i rammeaftalen. De øvrige 2 er B. Nygaard Sørensen og Skou Gruppen.

Kommunen, som kender Adserballe & Knudsen fra renoveringen af 426 boliger i Skoleparken i Hillerød, ønsker med rammeaftalen at etablere et langsigtet samarbejde med en mindre gruppe rådgivere og entreprenører ”for at sikre en høj grad af kontinuitet og fastholdelse af viden fra det ene projekt til det næste”.

– Vi er først og fremmest glade for og stolte over at være blevet udpeget til opgaven, især fordi vi i dette projekt ikke har konkurreret på pris og derfor er blevet udvalgt alene på baggrund af vores kompetencer og erfaringer med at drive komplekse samarbejdsprocesser. Det er et område, som vi prioriterer højt i virksomheden, siger adm. direktør Morten L. Hansen fra Adserballe & Knudsen, der beskæftiger cirka 90 funktionærer og 60 tømrere.

Virksomheden med base i Farum omsætter for cirka 750 millioner kr. årligt.

Rammeaftalens første projekt
Det første projekt, der er blevet udbudt igennem rammeaftalen, er modernisering og udbygning af Frederiksborg Byskole. Rubow Arkitekter har udarbejdet en helhedsplan, der omfatter etapevis istandsættelse, ombygning og nybygning på skolen.

Opgaven med at gennemføre helhedsplanens første etape har Hillerød Kommune tildelt et rådgiverteam bestående af Erik Arkitekter, Øllgaard Rådgivende Ingeniører og Opland Landskabsarkitekter.

Læs også 85 boliger bygges ved tidligere aarhusiansk hovedbibliotek, som bliver til hostel

Læs også Team valgt til 50 boliger og 9.995 kvm erhverv i Carlsberg Byen

Læs også Aarsleff bygger Danske Banks nye hovedsæde på 73.000 kvm

Læs også Aarsleff-direktør om byggeri af Danske Banks nye hovedkontor: Det er et usædvanligt stort projekt (+)

Læs også Züblin vender underskud til overskud – men omsætningen falder mere end ventet





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder