Niels Thygesen. Foto: Gladsaxe Kommune

Ny ejendomschef i Gladsaxe Kommune

I dag, 15. juni, tiltræder Niels Thygesen som ny ejendomschef i Gladsaxe Kommune.

Han bliver chef for Ejendomscenteret, der består af cirka 30 medarbejdere, der omfatter arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører, tekniske designere og administrative medarbejdere.

Ejendomscenteret er organisatorisk forankret i Center for Økonomi. Ejendomschefen bliver en del af ledergruppen i Center for Økonomi og får reference til økonomidirektøren.

Samtidig oprettes en ny stilling som projektchef, som besættes af den hidtidige chef i Ejendomscenteret, Henrick Villemoes Poulsen. Dette skal sikre det faglige perspektiv på de mange store projekter, der skal gennemføres de kommende år.

Anlægs- og udviklingsprojekter på vej
Niels Thygesen får det overordnede ansvar for at sikre en optimal drift og anvendelse af kommunens eksisterende 386.000 kvm kommunale ejendomme. Han skal desuden være drivkraft i en række anlægs- og udviklingsprojekter i Gladsaxe Kommune de kommende år, herunder projekter på kommunens skoler, dagtilbud på børneområdet og et nyt sundhedshus.

Niels Thygesen er 62 år og uddannet civilingeniør med speciale i trafik- og byplanlægning. Han kommer fra en stilling som by- og kulturdirektør i Furesø Kommune, hvor han har haft ansvaret for anlægs-, drifts- og myndighedsopgaver inden for det tekniske område, herunder kommunens bygninger. Han har tidligere haft flere chefstillinger i Frederiksberg Kommune, blandt andet som byg-, plan- og miljøchef, ligesom han har været ansat i Miljø- og Energiministeriets departement og Miljøstyrelsen.

Læs også Anne Skovbro fratræder som bestyrelsesmedlem i TK Development

Læs også CBRE henter erfaren projektansvarlig i ISS

Læs også Mads Tiedt til Dea

Læs også Ny vicedirektør får ansvaret for ejendomsudviklingen i Aldi Danmark

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder