Illustration: Urban Power / Skala Arkitekter

Skala arkitekter og Urban Power tegner 150.000 kvm ny bydel i Horsens for DSB Ejendomme

DSB Ejendomme har udpeget Skala Arkitekter som totalrådgiver med Urban Power og Schønherr som underrådgivere til at tegne en ny, central bydel i Horsens med 150.000 kvm bebyggelse.

I første omgang er der tale om en helhedsplan for området, som består af gamle godbanearealer nord og syd for banegården. Bydelen vil binde banegården og selve byen bedre sammen.

– Det er en stor og betydningsfuld opgave, og vi er derfor meget glade for, at DSB Ejendomme netop har udvalgt Skala Arkitekter til totalrådgivere og dermed til at udarbejde projektet. Vi løser opgaven med stor respekt og forståelse for Horsens mange kvaliteter, men samtidig bestræber vi os på at skabe nye og interessante rekreative områder samt et urbant samlingssted, siger designansvarlig arkitekt Kristian Nielsen Kjær fra Skala Arkitekter, som har base i netop Horsens.

Godsbanekvarteret består af en kombination af opbrudte karréer, rækkehuse og tårne.

Læs også Første etape af ny bydel med plads til 9.000 borgere sat til salg i Horsens

Læs også Videresælger grund i Horsens 3 uger senere med en fortjeneste på 64 procent

Læs også PFA bygger 48 boliger for 126 millioner kr. i Horsens

Læs også Heimstaden køber boligprojekt på Horsens Havn for 260 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder