Nørreport Centret i Holstebro ombygger

I løbet af de kommende måneder begynder arbejdet med at renovere Nørreport Centret i Holstebro. Det sker ved en generel opgradering af torvearealer, indgangspartier og centergademiljøet med ny indretning og flere forbedrende indeklimainitiativer.

Desuden har centrets ejer, Dades, indgået en aftale med H&M om en udvidelse af den eksisterende butik, så den vokser med 700 kvm til næsten 2.000 kvm. Det har været muligt at skabe plads inden for Nørreport Centrets nuværende rammer til udvidelsen af H&M-butikken.

– Vores ambition er, at Nørreport Centret fortsat er det førende center i markedsområdet. Med denne opgradering får borgerne i Holstebro et topmoderne indkøbscenter, der samtidig er et hyggeligt og behageligt sted at være. Derfor lægger vi stor vægt på indretningen af nye opholdsarealer, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades.

Han forventer, at arbejdet med opgraderingen af centret samt den nye H&M-butik er afsluttet i løbet af foråret 2019.

Dades hører til blandt Danmarks største private ejendomsinvesteringsselskaber med en portefølje pr. 30. juni 2017 på cirka 1 million kvm. til en værdi af 20,3 milliarder. kr. Porteføljen består primært af erhvervsejendomme, butikscentre og boligejendomme.

Læs også Konkurrenter og andre detailkæder forhandler med Coop om lukkede Fakta-butikker (+)

Læs også Efter Coops butikslukninger: Meny vil åbne mindst 8 butikker inden 2020

Læs også Nyt Ikea i Esbjerg kan vokse med 10.000 kvm før åbning





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder