Ikoniske forsider gennem 10 år: Partnere i advokathuse flyttede rundt

Estate Media fylder 10 år. Derfor får du i en ny serie en række tilbageblik på ikoniske forsider og historier fra magasinet de seneste 10 år frem til vores særudgave, Jubilæumsnummeret, der udkommer 11. juni.

I oktober 2010 begyndte nogle at kunne se lys for enden af tunnelen. Det fik en række advokater til i en artikel at udtale, at de nu begyndte at ruste sig til, at transaktionsmarkedet kom tilbage. I Magasinet Ejendom (nu Estate Magasin, red.) nr. 8 i oktober 2010 lød det således:

“Der er opbrud i ejendomsadvokaternes rækker. Krisen har flyttet indtjenings og forretningsområder og nye spillere har meldt deres ankomst. Nu ruster advokaterne sig til, når transaktions- markedet igen kommer i vækst

– I løbet af de seneste år er der for alvor sket et paradigmeskift fra den skødeskrivende advokat til, at fast ejendomsadvokater skal have indsigt i finansielle strukturer og fokus på processen i stedet for kun på målet. Det kræver en højere grad af specialisering for at kunne leve op til, og det er den udvikling, vi ruster os til, når markedet kommer op igen og nationale og internationale investorer vil ind på det danske marked, siger partnerne Steen Puch Holm-Larsen (i dag hos Bech-Bruun, red.) og Niels Gram-Hanssen, Rønne & Lundgren.”

En anden nyhed blev set i bakspejlet også skelsættende. I den udgave kunne vi nemlig bringe, at der langt om længe kom gang i boligbyggeriet. PensionDanmark gik nemlig i gang med at bygge Isbjerget på Aarhus Havn.

Magasinet Ejendom oktober 2010.
Magasinet Ejendom oktober 2010. 

Læs hele magasinet her, hvor Susanne Aakjær Holst, der dengang var i KPMG og i dag er i Deloitte også forklarer om det helt nye fænomen: Moms på byggegrunde. Det er der mange i ejendomsbranchen, der fortsat slås med.

Og så var det også i 2010, at det branchen for alvor begyndte at se paradokset i, at der var masser af kapital, men ingen turde rigtig begynde at investere i ejendom igen. Det kunne director i CBRE Michael Glud blandt andet fortælle om. Se hele magasinet her


Estate Media fylder 10 år. I de kommende uger bringer vi flere ikoniske forsider og historien bag Danmarks førende medie- og videnshus frem mod vores 10-årsjubilæumsnummer, der udkommer 11. juni. 

Læs også Ikoniske forsider gennem 10 år: Da Skanska opgav entreprenørkampen i Danmark





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder