Guy Hands blev i starten af 2017 Development Licencee for McDonald’s i Norden. Foto: McDonald’s

McDonald’s i Danmark vil åbne 20 nye restauranter

Den engelske investor Guy Hands, som i januar 2017 for et ukendt beløb overtog driften af samtlige McDonald’s-restauranter i Norden, har sat sig for at åbne 100 restauranter i løbet af de næste fem år i Danmark, Norge, Sverige og Finland, heraf skal 20 åbne i Danmark.

Desuden vil han fortsætte med – i samarbejde med franchisetagerne – at investere i opgraderingerne af de nuværende restauranter. Det skal ske ved blandt andet at give gæsterne mulighed for at få bragt maden til deres bord.

Inden for de kommende 10 år vil Guy Hands, som for lidt over et år siden blev Development Licencee for McDonald’s i Norden, åbne i alt 200 restauranter.

Ekspansionsplanerne glæder adm. direktør Joachim Knudsen, McDonald’s i Danmark.

– McDonald’s i Danmark går en lys fremtid i møde, og jeg er meget glad for, at Guy Hands deler vores vækstambitioner. Vi har allerede opgraderet 59 af vores 88 restauranter og fortsætter den indsats for at give vores nuværende 170.000 daglige gæster den bedst mulige service, siger Joachim Knudsen.

Han og Guy Hands vurderer, at de 20 nye McDonald’s-restauranter i Danmark vil skabe 1.000 jobs.

Læs også Newsec formidler sale-and-lease-back af to KFC-restauranter

Læs også McDonald’s på udkig efter købere til sine ejendomsbesiddelser

Læs også Coops tidligere udviklingschef skal stå for ejendomme hos McDonald’s





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder