Emil Skals - Lendager Group
Emil Skals

Lendager Group styrker ledelsen med forretningsudvikler

Lendager Group ønsker at stå endnu bedre, og derfor træder ledelseskonsulent og forretningsudvikler Emil Skals nu ind i Lendager Groups ledelse for at styrke virksomhedens organisatoriske og strategiske fundament på tværs af Lendager Ark, Lendager Up og Lendager TCW.

Emil Skals kommer fra en stilling som Manager hos konsulentfirmaet Qvartz, hvor han har været siden 2010.

– Han medbringer erfaring om udvikling af virksomhedsstrategier, værdikædeeffektivisering og organisationsudvikling fra flere af Nordens største virksomheder på tværs af brancher – blandt andet medicinalbranchen, cleantech, store produktionsvirksomheder samt den finansielle sektor, siger adm. direktør og grundlægger af Lendager Group, Anders Lendager.

Som Lendager Groups nye Chief Strategy Officer kommer han til at fokusere på at drive og facilitere strategiudvikling samt eksekvering på strategiske initiativer.

– Med Emil Skals’ tiltrædelse i ledelsen får vi en unik kapacitet inden for ledelsesrådgivning og organisationsudvikling. Jeg ser meget frem til for alvor at komme i gang med samarbejdet og skabe bæredygtige resultater omkring cirkulær økonomi, siger Anders Lendager.

Han forklarer, at Emil Skals er blevet hentet med ønske om, at Lendager Groups konsolideres i branchen som den ledende rådgiver inden for cirkulær økonomi, bæredygtig arkitektur og nytænkende innovationsløsninger af upcycle-byggematerialer.

Den nye Chief Strategy Officer er uddannet cand.polyt. fra Danmarks Tekniske Universitet.

Læs også Gefion ansætter ansvarlig for gruppens største projekt med 40.500 kvm

Læs også Lendager henter byggechef hos Henning Larsen Architects





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder