John R. Frederiksen. Foto: Sara Galbiati
John R. Frederiksen. Foto: Sara Galbiati

John R. Frederiksen bliver afløst af Peter Winther i C.W. Obels bestyrelse

Adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk Peter Winther indtræder i C.W. Obels bestyrelse. Peter Winther indtræder samtidig i bestyrelsen for Obel-LFI Ejendomme A/S, der er C.W. Obel Ejendommes investeringsfællesskab med Lundbeckfond Invest.

Peter Winther afløser John R. Frederiksen, der efter 14 år i C.W. Obel Ejendommes bestyrelse udtræder i overensstemmelse med selskabets corporate governance regler. John R. Frederiksen udtræder samtidig også af bestyrelsen for Obel-LFI Ejendomme.

– Jeg vil gerne takke John R. Frederiksen for et enestående godt samarbejde gennem de sidste 14 år. John har i høj grad medvirket til at sikre, at C.W. Obel Ejendomme har kunnet gennemføre en solid vækst, og i dag har en attraktiv ejendomsportefølje og et veletableret investeringsfællesskab med Lundbeckfond Invest, siger bestyrelsesformand Anders Obel,  C.W. Obel Ejendomme og Obel-LFI Ejendomme.

Bestyrelsen består udover Anders Obel og Peter Winther også af adm. direktør Torben Black.

– Vi byder med stor glæde Peter Winther velkommen i bestyrelserne. Med Peters store erfaring og markedskendskab bliver vi godt rustet til at fortsætte den positive udvikling med fortsat fokus på at udbygge vores ejendomsinvesteringer.

Læs også C.W. Obel Ejendomme køber 8.200 kvm. kontorejendom i Valby af HD Ejendomme





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder