Niels Bohr Bygningen, der skal give forskningen og laboratorierne i Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet moderne rammer. Foto: Bygningsstyrelsen

Niels Bohr Bygningen bliver endnu engang forsinket

Det igangværende byggeri af Niels Bohr Bygningen på Københavns Universitet bliver yderligere forsinket.

Sådan lyder meldingen fra transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen, Liberal Alliance, til sine kolleger i Folketingets finansudvalg. Det sker i en opdateret tidsplan for byggeriet, som blev påbegyndt i sommeren 2014 og bliver på 52.000 kvm, eller hvad der svarer til cirka 7 fodboldbaner.

Nyeste melding hedder åbning medio 2019 – i stedet for åbning primo 2019. Oprindeligt var byggeriet planlagt til at åbne i begyndelsen af 2017.

Den seneste forsinkelse skyldes drøftelser mellem bygherrerne Vejdirektoratet og Bygningsstyrelsen og projektets bruger, Københavns Universitet, omkring valg og indbygning af laboratorieudstyr, såkaldte stinkskabe.

Det skriver Building Supply.

Læs også Niels Bohr-bygning forsinkes og fordyres kraftigt

Læs også: Bravida og Aarsleff skal rydde op efter spansk entreprenør på Niels Bohr-bygning





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder