Det kommende boligområde i Lynge. Projektet består af en blanding af 40 række- og dobbelthuse. Visualisering: Kant Arkitekter

Casa Nord og Kant Arkitekter udvikler nyt boligområde i Nordsjælland

4.000 kvm boliger fordelt på 40 huse.

Det er, hvad Casa Nord og Kant Arkitekter skal bygge i nordsjællandske Lynge.

Det sker, efter ejendomsudviklingsselskabet Casa Nord og Kant Arkitekter mandag formelt fik aftalen på plads, da adm. direktør Torben Røsler, Casa Nord, og borgmester i Allerød Kommune Karsten Längerich underskrev aftalen, som skal skabe et nyt boligområde ved den gamle petanquebane og spejderlejr.

Projektet består af en blanding af 40 række- og dobbelthuse.

– Vores projekt tager udgangspunkt i netop dét, der har kendetegnet grunden i alle disse år: Fællesskabet, siger Torben Røsler.

– Vi arbejder aktivt med at skabe fællesskab i alle skalatrin – fra de mindre vejfællesskaber til de lidt større fællesskaber i bebyggelsen til det helt store fællesskab med resten af byen, uddyber direktøren for Kant Arkitekter.

Lokalplanprocessen går nu i gang. Første spadestik til det nye boligområde bliver taget 1. marts 2019, mens forventet indflytning er i juni 2020.

 

Casa Nord har lige nu boligprojekter i gang i Nordhavnen i København, på Søndre Havn og i Hastrup i Køge, i Trekroner ved Roskilde og i Hvissinge i Glostrup. Selskabet sælger dels til private boligkøbere, og dels afhændes projekter til investorer.

Læs også Coop sælger 1. projekt med byggeretter ud af 5 til Casa Nord





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder