Lejemålet Olof Palmes Allé 25 i Skejby ved Aarhus. Foto: Colliers International

Colliers formidler udlejning af 4.200 kvm stor kontorbygning til Region Midtjylland

Med hjælp fra Colliers International udvider Region Midtjylland sine kontorarealer i Aarhus – nærmere bestemt på Olof Palmes Allé, hvor regionen nu også lejer sig ind i nabobygningen.

Colliers har formidlet lejemålet på vegne af Fokus Asset Management, der udover at investere på vegne af forskellige investorer blandt andet tilbyder forvaltning, udlejning og administration af ejendomme.

– Søgningen til Skejby (hvor Olof Palmes Allé ligger, red.) er massiv i øjeblikket, og området er en stor magnet for virksomheder og organisationer, der søger kontorlokaler i et nemt tilgængeligt område, siger Michael O. Andreasen, erhvervsmægler hos Colliers i Aarhus.

– De virksomheder, der søger herud, gør det blandt andet på grund af den gode infrastruktur, vi har letbanen up and running, der er nem adgang til motorvejsnettet og sidst men ikke mindst er der – i modsætning til i midtbyen – gode parkeringsforhold, siger Michael Andreassen.

Bygningen på 4.200 kvm på Olof Palmes Allé 25 er ved at blive shinet op til en moderne kontorbygning. Region Midtjylland flytter ind i de nye lokaler medio august. Senest har SE haft til huse i kontorbygningen.

Læs også Colliers fortsætter vækstrejse i Europa





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder