Projektudvikler vil bygge 54 boliger på Cirkusgrunden

Glostrup Kommune har modtaget et projektforslag til et markant etageboligprojekt på hjørnet af Sydvestvej 18 – Kildevældets Allé 8-12.

Projektet er udarbejdet af Werk arkitekter og fremsendt af Jan R. Christoffersen, der også har gennemført boligprojektet ”Vestkilden” tæt på Glostrup Station.

Boligprojektet består af en U-formet karréafrunding mod Kildevældets Allé arrangeret omkring et stort centralt haverum. Projektet viser bebyggelse i 3-7 etager, hvor der trappes op til den største højde i hjørnet mod Sydvestvej.

Mod nabobebyggelsen på Sydvestvej er bebyggelsen i 4 etager og mod den nordlige etageboligbebyggelse på Kildevældets Allé 2-4 er projektet i 3 etager – dog i 4 etager i selve hjørnet ud mod Kildevældets Allé.

Bebyggelsens 7 etages partier i hjørnet mod Sydvestvej vil opnå samme højde som Motorolabygningen men vil dog ikke fremstå så bastant som denne, da de høje partier er af væsentligt mindre udstrækning.

Projektet er udformet som en karréafrunding og der skabes på den måde større afstand mellem de enkelte bebyggelser i karréen og det større antal etager modsvares således at mere luft mellem bygninger og ingen modstående vinduesfacader med kort indbyrdes afstand. Skygger fra projektets høje dele vil i al væsentlighed falde ind over biblioteket og vil ikke genere de eksisterende naboboliger selvom der naturligvis vil kunne blive tale indkig.

Det indsendte projekt skaber et tæt urbant hjørne med etagebolige. Projektet indeholder 54 boliger og er skitseret med fuld p-kælder,  således at det samlede parkeringsbehov vil kunne dækkes indenfor projektet. Alle boliger har vestvendte altaner og projektet er skitseret med en høj grad af begrønning og udnyttelse af tagflader til ophold.

Projektet samler alle de nuværende adskilte villahaver, legepladsarealer og friarealer til et stort sammenhængende rekreativt haverum, hvor der vil kunne indrettes opholds- og legepladsområde for nye beboere og områdets daginstitution.

Læs også: Walls og Nordkranen køber grund i Nordhavn til 12.000 kvm boligbyggeri





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder