ButiksKompagniet henter ny afdelingschef i København fra Deas

32-årige Sebastian Beier er netop tiltrådt som afdelingschef hos ButiksKompagniet. Her får Sebastian Beier det daglige personaleansvar i virksomhedens afdeling i København og skal være med til at sikre fortsat vækst og udvikling af virksomheden.

– ButiksKompagniet vokser i øjeblikket på grund af stigende efterspørgsel på formidling af lokaler fra både butiks- og restaurationsbranchen. For mig er det spændende at være med til at præge den udvikling, og derfor er jeg utrolig glad for at have fået jobbet som afdelingschef hos ButiksKompagniet, siger Sebastian Beier.

Han kommer fra en stilling som senior erhvervsrådgiver hos ejendomsadministratoren Deas, hvor han har beskæftiget sig med formidling af erhvervslokaler i mere end syv år. Desuden har han en HD i afsætning og marketing management fra Copenhagen Business School.

Et af de første tiltag, som Sebastian er med til at gennemføre i ButiksKompagniet, er at organisere virksomhedens specialister i teams, der varetager formidling af henholdsvis butikker og restauranter.

– Vi har gennem længere tid oplevet en stigende efterspørgsel fra restauratører, der ønsker vores hjælp til at sælge eller finde et lokale til deres restaurant. Vi har erhvervsformidlere, der tidligere har stået bag komfuret og lært at piske en bearnaise. Derfor forstå de restauratørernes hverdag og behov, siger ButiksKompagniets indehaver, Torben Steen Hansen.

– Det er vigtigt for os at have ressourcerne til at kunne blive ved med at give den specialiserede rådgivning, vi er kendt for, og som vi også giver på butikssiden. Derfor etablerer vi nu teams, der består af specialister fra henholdsvis butiks- og restaurationsbranchen, siger han.

Sebastian Beier ser frem til at være med til at styrke virksomhedens specialer yderligere:

– Allerede før min start hos ButiksKompagniet er nye medarbejdere kommet med på holdet. Både for at kunne håndtere den stigende efterspørgsel efter ButiksKompagniets særlige kompetencer, men også med henblik på den teaminddeling vi er i gang med, siger han og løfter samtidig sløret for, at flere nye erhvervsformidlere snart begynder at arbejde i afdelingen i København.

Læs også: ButiksKompagniet får tidligere boligmægler som erhvervsformidler

Læs også: Calum ansætter ejendomsmægler som projektudvikler i København





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder