Adm. direktør, helejer og stifter Søren Stensdal, Stensdal Group. Foto: Wilfred Gachau

Stensdal køber sig ind i Cura Management

Cura Management starter 2018 med at skifte ud i ejerkredsen, da partnerne bag Newsec Egeskov & Lindquist, som en konsekvens af svenske Newsecs køb af Datea og dermed en form for “søsterselskab” på asset management området, har valgt at sælge sine aktier i virksomheden. Stensdal Group har købt hovedparten af aktierne, mens en mindre del er solgt til advokat Michael Gaarmann, der er partner i Lundgrens.

– Cura Management har omfattende erfaring med servicering af særligt internationale ejendomsinvestorer på det danske marked. Det er et segment, der oplever markant vækst, og som jeg ser fortsat meget betydelige udviklingsmuligheder i. Jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden i nært samarbejde med Lars Frederiksen og Michael Gaarmann, siger Søren Stensdal, der i forvejen ejer en lang række større og mindre ejerandele i forskellige virksomheder herunder Tetris.

Lars Frederiksen ejer som hidtil 50 procent af Cura Management og har desuden valgt at fokusere 100 procent på virksomheden ved i december måned 2017 at opsige sin direktørpost i ejendomsselskabet Fast Ejendom Danmark. Bestyrelsen består herefter af formand Michael Gaarmann, Søren Stensdal og Lars Frederiksen.

Cura Management servicerer både danske og udenlandske ejendomsinvestorer med professionel ejendomsadministration og avanceret rapportering:

– Med internationale klienter som Catella Real Estate, Orange investment managers og CapMan føler vi, at vi har fået fat i en meget interessant del af markedet, som vi vil satse endnu stærkere på i det nye år. Internationale ejendomsinvestorer stiller høje krav til blandt andet den løbende rapportering. Det er vores spidskompetence, og det kommer selvfølgelig også vores danske klienter til gode; de får samme professionelle behandling og mulighed for samme avancerede rapportering som vores udenlandske klienter .

Den individuelle og fokuserede servicering af klienterne vil fortsat kendetegne Cura Management:

– I det nuværende marked for ejendomsadministration sker der en betydelig konsolidering mod færre og større enheder. Det er en helt nødvendig udvikling, men det er vores overbevisning, at der både er plads til og behov for mindre og mere specialiserede ejendomsforvaltere, der kan prioritere klienternes behov for en personlig og individuel service.

 

Cura Management er stiftet i 2004 og har kontinuerligt beskæftiget sig med ejendomsforvaltning og rapportering. Indtil 2013 i et partnerskab mellem Bjarne Lynge og Lars Frederiksen, som tidligere er kendt fra især sin direktørpost i ATP Ejendomme.

Læs også Stensdal Group tjente 50 millioner kr. i 2017

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder